Τσιμεντοκονίες

Πατητή τσιμεντοκονία

Ανακαίνιση χώρων με μοντέρνα αρχιτεκτονική, υποστηρίζοντας νέες πρωτοποριακές τάσεις. Το υλικό μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε χώρο, όπως κατοικίες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επαγγελματικούς χώρους (όπως καταστήματα, εστιατόρια), αλλά και γραφεία.

Η πατητή τσιμεντοκονία εφαρμόζεται σε οικίες κι επαγγελματικούς χώρους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια και κουζίνες, σε χτιστές μπανιέρες κλπ. Είναι ένα υλικό, με υψηλές αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση και διατίθεται σε πολλά χρώματα. Είναι ένα υλικό το οποίο μας επιτρέπει να δημιουργούμε λείες επιφάνειες με υψηλές αντοχές χωρίς αρμούς και με αντιχαρακτικές ιδιότητες σε δάπεδα, τοίχους, σκάλες, πάγκους, νιπτήρες, ντουζιέρες, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με απεριόριστους χρωματικούς συνδυασμούς.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε υπόστρωμα, όπως πλακάκι, μάρμαρο, μπετό, γυψοσανίδα κτλ. χωρίς να γίνει αποξήλωση αυτού (υπό την προϋπόθεση ότι το υπόστρωμα δεν είναι σαθρό, είναι επίπεδο και πληρεί συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές). Το πάχος εφαρμογής του είναι 3-4 χιλιοστά, γεγονός που σημαίνει ότι δε δημιουργεί μεγάλες υψομετρικές διαφορές.

Οι εφαρμογές είναι πολλαπλές και θεωρητικά άπειρες ανάλογα την αισθητική του αρχιτέκτονα, του διακοσμητή, του τεχνίτη και κυρίως του τελικού πελάτη. Είναι ιδανικό για την κάλυψη δαπέδου με ενδοδαπέδια θέρμανση, για την διακόσμηση της πρόσοψης του τζακιού, για τη διαμόρφωση τραπεζιών κι επίπλων παρέχοντας πάντα ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Παρόλο που η πατητή τσιμεντοκονία είναι ένα παραδοσιακό, διαχρονικό ελληνικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τόσους διαφορετικούς τρόπους αλλά και να συνδυαστεί με διαφορετικά υλικά (ξύλο, γυαλί, μέταλλο) που αποδίδει αποτελέσματα διαφορετικού ύφους (παραδοσιακό, νησιώτικο, ανατολίτικο, μοντέρνο).

  • Επικοινωνήστε μαζί μας

  • 6996959311
  • Λαμίας 19, Γλυφάδα 165 61