Ποιοι είμαστε

Οι Οικοδομικές Εργασίες M colors marios είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στο χώρο της επίβλεψης και κατασκευής τεχνικών έργων με συνεχή παρουσία στο χώρο της οικοδομής εδώ και 12 χρόνια με υπευθυνότητα.


• Η εταιρία M colors marios σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της, όπου η ανακαίνιση, η αναπαλαίωση και η δόμηση των προσωπικών αλλά και επαγγελματικών σας χώρων μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία καλαισθησίας και δημιουργικότητας.


• Οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες θα ενσαρκώσουν τις ιδέες και τα όνειρά σας ανανεώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά!

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους ανακαίνιση

έχοντας ήδη μία εμπειρία 12 χρόνων στο χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης. Με γνώμονα την τεχνογνωσία και την εμπειρία, η εταιρεία καλύπτει κάθε είδους κατασκευαστική ανάγκη οικιών και επαγγελματικών χώρων.


Ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης:

Με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των οικοδομών αναλαμβάνουμε κάθε είδους ανακαίνιση, επισκευή ή ανακατασκευή σπιτίου. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι για εμάς μια πρόκληση για δημιουργία έχοντας ως στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη μας σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που διαθέτει.

Υλοποιώντας τις ιδέες σας

Σε συνεργασία με αρχιτέκτονα – μηχανικό καταγράφουμε τις ανάγκες σας και αξιολογούμε την κατάσταση του ακινήτου.

Σας προτείνουμε την κοστολογημένη πρότασή μας για το χώρο προσφέροντάς σας δημιουργικές ιδέες και λύσεις.

Επιλογή υλικών και λεπτομερής περιγραφή του πλάνου εργασιών.

Κατασκευή του έργου με επιβλέπων μηχανικό από την αρχή μέχρι και την ολοκλήρωσή του.

Παράδοση του έργου σε συμφωνημένο χρόνο.

Επισκευή σπιτιών

Επισκευάζουμε κάθε σημείο του σπιτιού, εσωτερικά και εξωτερικά.

Οι φθορές σε κάθε σπίτι είναι δεδομένο για αυτό χρειάζεται και την επισκευή και συντήρησή του. Είμαστε δίπλα σας για να σας προτείνουμε λύσεις για οποιαδήποτε επισκευή του σπιτιού σας χρειαστείτε.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείτε για την επισκευή του σπιτιού σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.